Skip to main content

Linkedin Podcast

Αν είσαι runner και θες να ακούσεις στα ακουστικά σου κάτι ενδιαφέρον, αν κόλλησες στην κίνηση και βαριέσαι να ακούσεις πάλι ραδιόφωνο ή αν απλά θες να μάθεις αυτά που δεν γνώριζες αλλά δεν ήξερες που να ρωτήσεις για το LinkedIn, ιδού ένα ενδιαφέρον link ώστε να ακούσεις την συνέντευξή μου στη Δέσποινα Κανακογλου και το #giatioxi!

Τα podcast είναι το ιδανικό φορμάτ για να κάνεις όλα τα παραπάνω, ακούγοντας αυτό που θες. Κι ας ελπίσουμε ότι ύστερα από την ακρόαση θα θες επίσης να κάνεις κάτι με το LinkedIn. Όπως πχ να βελτιώσεις το προσωπικό σου προφίλ ή να κάνεις σωστό networking.

ΥΓ Αν σας άρεσε, please share! Thanks

 

Stefanos Sklavenitis

Συντάκτης Stefanos Sklavenitis

O Στέφανος Σκλαβενίτης ασχολείται με τα media από το 1995. Αρχικά, με τα παραδοσιακά, ξεκινώντας πρώτα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και συνεχίζοντας με την τηλεόραση. Το 2010 ξεκίνησε τη συστηματική ενασχόληση με τα online media και το digital marketing δημιουργώντας τη Flipside Digital Marketing. Ως Head of Digital της εταιρίας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει και ως trainer πολλά στελέχη της αγοράς στο digital marketing.

Περισσότερα άρθρα του Stefanos Sklavenitis