ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Η Flipside Digital Media από την πρώτη μέρα λειτουργίας της βασίστηκε στην εμπιστοσύνη.

Η εμπιστοσύνη δεν χτίζεται χωρίς το ανάλογο word of mouth, χωρίς ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι περνούν το μήνυμα στους επόμενους συνεργάτες μας.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Γνωρίζοντας πως οι online υπηρεσίες όπως social media, το content, το performance marketing ήταν όροι δύσκολοι την εποχή που η εταιρία μας ιδρύθηκε, προσπαθήσαμε με τρόπο απλό και κατανοητό να τους εξηγήσουμε σε όσους μας συντρόφευσαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι στον ψηφιακό κόσμο.

Παράλληλα, κινηθήκαμε γύρω από τρεις σημαντικότατους άξονες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη διαφάνεια κινήσεων.

Φυσικά τίποτε από αυτά δεν θα σήμαινε πολλά αν δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αυξημένες πωλήσεις, το διευρυμένο brand awareness, το καλύτερο customer support, το συνεπές story telling!

H ανοδική μας πορεία χρόνο με τον χρόνο δικαιώνει πρώτα απ’ όλα εσάς που μας φτάσατε ως εδώ. Εμείς απλά συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε όπως την πρώτη μέρα…

Ταχύτητα

Ταχύτητα στο αποτέλεσμα, μιας και μιλάμε για real time marketing.

Συνέπεια

Επειδή έτσι μόνο ξέρουμε να είμαστε και γιατί αντιληφθήκαμε πολύ νωρίς πως αυτό το στοιχείο μας, θα μας διαφοροποιούσε από τον ανταγωνισμό.

Διαφάνεια Κινήσεων

Χρησιμοποιώντας ανοιχτό κώδικα και διαφημιστικούς λογαριασμούς στους οποίους οι πελάτες έχουν πάντα πρόσβαση, δώσαμε το σήμα πως στο digital marketing πρέπει να υπάρχει transparency όχι μόνο από το brand προς τον χρήστη, αλλά και από το agency προς το brand.

Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 

Social Media

Unchain your Brand

​Διαχείριση λογαριασμών στα social media, δημιουργία κοινότητας, community management, crisis management, campaigns. Με απλά λόγια ευχαριστημένοι fans, πολλοί followers, σημαντικό engagement, υψηλής ποιότητας brand awareness και φυσικά στο μπροστά μέρος του μυαλού των καταναλωτών ένα brand, το δικό σας.

Web Development

UX & Responsiveness

​Δημιουργούμε websites και e-shops σε ανοιχτό κώδικα, χωρίς δεσμεύσεις και ψιλά γράμματα. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση στο User Experience, με πλήρη συμβατότητα σε κινητές συσκευές και την αισθητική του αύριο. Δημιουργούμε websites και e-shops που βραβεύονται.
Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι…

Video Marketing

Empower Your Image

Αγαπούμε τα videos όπως ακριβώς τα αγαπούν και οι χρήστες του διαδικτύου. Γι’αυτό και τα εντάσσουμε σε κάθε marketing mix. Τι μπορείς να περιμένεις από εμάς; Δημιουργία στρατηγικής όσον αφορά στην επικοινωνία μέσω video, παραγωγή οπτικού υλικού και διαχείρισή του μέσα από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες video!

SEO

To the Top!

Θέλεις να είσαι πρώτος στην Google; Οκ, αυτό δεν ήταν δύσκολο να το υποθέσουμε. Αυτό που είναι δύσκολο είναι συνήθως να σου πει κάποιος την αλήθεια για το πως μπορεί να γίνει αυτό και για το πως μπορείς να το πετύχεις να λειτουργεί με μακροπρόθεσμο όφελος και όχι με βραχύ ορίζοντα. Μακριά από κινδύνους και black hat πρακτικές, μπορούμε να φέρουμε το brand σου στην κορυφή των αποτελεσμάτων.

LinkedIn Seminars

A Must-Have Tool

Παρέχουμε ανοιχτά αλλά και ενδοεταιρικά σεμινάρια! Με θεματολογία όπως “Πως να χρησιμοποιήσεις το προφίλ σου για προσωπικό networking” και “Πώς η επιχείρησή σου μπορεί να ωφεληθεί B2B από τη δύναμη του πιο δημοφιλούς social network”, απευθυνόμαστε τόσο σε στελέχη που θέλουν να ωφεληθούν όσο και σε εταιρίες που παίρνουν στα σοβαρά την προβολή τους στο πιο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο!

Blogging

Creating Content

Η δημιουργία του περιεχομένου για ένα brand σας δεν ήταν ποτέ μια απλή υπόθεση. Όμως, η ιστορία που έχετε να πείτε στον κόσμο είναι κι αυτή που τελικά θα θυμούνται, αυτή που θα σας ξεχωρίσει από τον ωκεανό της πληροφορίας εκεί έξω. Αφήστε την έμπειρη ομάδα μας να σας βοηθήσει με το δικό σας story telling…

Google Ad Words

Campaigns that go Through

Προσφέρουμε εξειδικευμένες online υπηρεσίες και λύσεις για την προβολή της επιχείρησής σας μέσω Google Ad Words! Με διεθνή βράβευση στο ιστορικό μας και μεγάλη εμπειρία σε καμπάνιες τόσο search και display όσο και video, στην Flipside Digital Media θεωρούμε πως κάθε cent σας μετράει.

Kung Fu Marketing

:O

Αν ξέρεις τι εννοούμε, you are more than welcome to join us!

ΕΛΑTE ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

+30 2310 312908 / info@flipside.gr

ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΨΗΛΑ

Ενδιαφέρεστε για Συνεργασία;

+30 2310 312908 | info@flipside.gr


Όνομα *

Email *

Μήνυμα *