Skip to main content

Μπορεί να λένε ότι μία εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, αλλά μήπως κάποια πράγματα είναι καλύτερο να αποτυπώνονται γραπτά παρά με εικόνες;

Αυτό σκέφτηκε και το Instagram και ξεκίνησε να τεστάρει το καινούριο feature του. Φυσικά μιλάμε για το Type που εμφανίστηκε δίπλα από την επιλογή του Live στα Instagram Stories μας.

Τα Instagram Stories αποτελούν ίσως τον δημοφιλέστερο τρόπο διαμοιρασμού περιεχομένου στα social media αυτή τη στιγμή. Όμως θα έχετε διαπιστώσει και μόνοι σας ότι μερικές φορές μια εικόνα δεν αρκεί για να πεις αυτό ακριβώς που θέλεις!

Αν ψάχνατε την ευκαιρία να ξετυλίξετε το συγγραφικό σας ταλέντο, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή.

Μπορείτε να επιλέξετε μέσα από διαφορετικές γραμματοσειρές και ένα απλό φόντο και να γράψετε αυτό που θέλετε. Εναλλακτικά μπορείτε να ανεβάσετε μία δική σας φωτογραφία και να τη χρησιμοποιήσετε σαν background. Το Instagram θα εφαρμόσει ένα φίλτρο από πάνω της προκειμένου να δώσει έμφαση στο κείμενο.

Το feature πρωτοεμφανίστηκε στην Ιαπωνία τον Δεκέμβριο και σιγά – σιγά άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Πάμε να δούμε μερικά παραδείγματα:

Bonus News: Μαζί με το Type, το Instagram τεστάρει την επιλογή να μας ενημερώνει όταν κάποιος κάνει screenshot ένα story μας. Βέβαια η ειδοποίηση θα έρχεται όταν κάποιος επιχειρήσει να κάνει screenshot σε story σας για δεύτερη φορά. (ας δώσουμε μία ευκαιρία στους αδιάκριτους).

instagram stories

 

Σας εμφανίστηκε το καινούριο feature; Αν ναι, περιμένουμε τη γνώμη σας!

Giannis Sarridis

Συντάκτης Giannis Sarridis

Account Manager at Flipside Digital Marketing

Περισσότερα άρθρα του Giannis Sarridis

Αφήστε μια Απάντηση