Ελιά Λεμόνι | Μπακάλ

Clients: Ελιά Λεμόνι | Μπακάλ
Website: http://www.elialemoni.gr/

Ελιά Λεμόνι - Μπακάλ - Burger 'n Shake Frida's

Ελιά Λεμόνι | Μπακάλ

Με ορισμένα από τα πιο εμπορικά σήματα στον χώρο της εστίασης, ο όμιλος του Ελιά Λεμόνι είναι ένας από τους πιο απαιτητικούς πελάτες στον κλάδο του. Στα καθιερωμένα τρία καταστήματα Ελιά Λεμόνι, χιλιάδες κόσμου περνούν καθημερινά από τα εστιατόρια για να φάνε και να διασκεδάσουν.

Ελιά Λεμόνι - Μπακάλ - Burger 'n Shake Frida's

Social Media and Reviews Sites

Οι χιλιάδες πελάτες που επιλέγουν τα εστιατόρια του ομίλου κάθε εβδομάδα, πρέπει να μπορούν να εκφράζουν την άποψή τους για τα καταστήματα και να βοηθούν την δραστήρια ομάδα που τα τρέχει, να γίνει ακόμα καλύτερη. Ως εκ τούτου, το να δίνεται βήμα για customer support μέσα από όλες τις πλατφόρμες που δραστηριοποιούνται τα εστιατόρια είναι σημαντικό. Παράλληλα, τα ζουμερά και πεντανόστιμα πιάτα που αναρτούνται προκαλούν και την αναπόφευκτη… αίσθηση επιθυμίας σε όλους τους καλοφαγάδες.

Website

Πως κάνεις κάτι να είναι νόστιμο online; Δημιουργείς ένα website που να ανοίγει την όρεξη!

Το νέο site του Ελιά Λεμόνι θα ανοίξει την όρεξη σε ακόμη περισσότερους φίλους!

Έντυπα

Κατάλογος Κρασιών – Καλοκαίρι 2018

Το Ελιά Λεμόνι, ζωντανό και πάντα ενεργό, αναθεωρεί και ανανεώνει την λίστα με τα κρασιά του κάθε σεζόν. Ο τρίπτυχος κατάλογος Wine List 2018, παρουσιάζει με εικόνες και περιγραφές την μεγάλη σε ποικιλία και ποσότητα λίστα κρασιών. Mία λίστα που ανακαλύπτει το μαγαζί από τα περισσότερα οινοποιία της Ελλάδας και προσφέρει στους λάτρεις του καλού κρασιού για το καλοκαίρι του 2018.

ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ;

+30 2310 312908 / info@flipside.gr

ΑΣ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ FLIPSIDE!

+30 2310 312908 | info@flipside.gr


Όνομα *

Email *

Μήνυμα *