Skip to main content

Όταν δημιουργήθηκε η Flipside, 5 χρόνια σχεδόν, το content marketing είχε εντελώς άλλο χαρακτήρα. Παρ’ όλα αυτά σε μια αγορά που δεν ευνοούσε την ανάπτυξη του marketing…περιεχομένου, για να χρησιμοποιούμε και ελληνικές λέξεις, εμείς δημιουργήσαμε δεκάδες κυριολεκτικά καμπάνιες για τους πελάτες μας βασιζόμενοι σε αυτό που γνωρίζαμε να κάνουμε καλύτερα από κάθε τι άλλο! Στη δημιουργία περιεχομένου που θα στήριζε το storytelling της κάθε εταιρίας ή ιδιώτη που ήθελε να βρει σημείο επαφής με το κοινο της/του.

Ύστερα, λοιπόν, από τόσες καμπάνιες και τόση προσπάθεια στην παραγωγή περιεχομένου για άλλους, αποφασίσαμε να μπούμε κι εμείς στο παιχνίδι αυτό με ένα δικό μας project. Το project αυτό είναι το sela.gr, ένα website για το lifestyle του ποδηλάτη και της ποδηλάτισσας. Μπορεί κάποιοι από εμάς στην ευρύτερη ομάδα της Flipside να ασχολούμαστε λίγο πιο…φανατικά με το ποδήλατο, όμως αυτό το site δεν απευθύνεται μόνο στους σκληροπυρηνικούς, του die hard fans της ποδηλασίας! Το αντίθετο…Απεύθυνεται σε εκείνον που θέλει να μπει στον μαγικό κόσμο της, σε εκείνη που έχει ξεχάσει προσωρινά το ποδήλατό της σε κάποιο υπόγειο, σε εσένα που το να καβαλάς σημαίνει κάτι ξεχωριστό και όμορφο!

Η θεματολογία μας ποικίλλει:

Από how to οδηγούς για το πως θα γίνεις καλύτερος ποδηλάτης, πιο υγιής ή πιο αυτάρκης!

Μέχρι θέματα lifestyle για εκείνους που τους αρέσει η show business ή απλά οι business!!!

Και από θέματα για αγώνες και διαδρομές, μέχρι θέματα για νέα προϊόντα και τεχνολογία!

Αν νομίζετε ότι σας ενδιαφέρει, βάλτε μας στα bookmarks σας και κάντε μας share στους φίλους σας!

Back to the Roots Media

Το side project της sela.gr είναι το πρώτο και έπονται και άλλα. Και επειδή οι ρίζες μας είναι στη δημοσιογραφία, η νέα εταιρία που θα στεγάσει αυτά τα εγχειρήματα, ονομάζεται ‘Back to the Roots Media’. Αν θες να συνεργαστείς μαζί μας, από οποιοδήποτε πόστο θεωρείς ότι μπορείς να συνεισφέρεις, μη διαστάσεις να στείλεις το email σου στο info@sela.gr

Stefanos Sklavenitis

Συντάκτης Stefanos Sklavenitis

O Στέφανος Σκλαβενίτης ασχολείται με τα media από το 1995. Αρχικά, με τα παραδοσιακά, ξεκινώντας πρώτα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και συνεχίζοντας με την τηλεόραση. Το 2010 ξεκίνησε τη συστηματική ενασχόληση με τα online media και το digital marketing δημιουργώντας τη Flipside Digital Marketing. Ως Head of Digital της εταιρίας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει και ως trainer πολλά στελέχη της αγοράς στο digital marketing.

Περισσότερα άρθρα του Stefanos Sklavenitis