ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ

Η Flipside Digital Marketing από την πρώτη μέρα λειτουργίας της βασίστηκε στην εμπιστοσύνη.

Η εμπιστοσύνη δεν χτίζεται χωρίς το ανάλογο word of mouth, χωρίς ευχαριστημένους πελάτες, οι οποίοι περνούν το μήνυμα στους επόμενους συνεργάτες μας.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ

Γνωρίζοντας πως οι online υπηρεσίες που αφορούν στα κοινωνικά δίκτυα (social media), στη δημιουργία περιεχομένου (content), στις διαφημίσεις (performance marketing) ήταν σχετικά δύσκολο να γίνουν κατανοητές από όλους την εποχή που η εταιρία μας ιδρύθηκε. Συνεπώς, προσπαθήσαμε με τρόπο απλό και κατανοητό να εξηγήσουμε σε όσους μας συντρόφευσαν σε αυτό το όμορφο ταξίδι στον ψηφιακό κόσμο, την αξία τους.

Παράλληλα, κινηθήκαμε γύρω από τρεις σημαντικότατους άξονες. Την ταχύτητα, τη συνέπεια και τη διαφάνεια κινήσεων.

Φυσικά τίποτε από αυτά δεν θα σήμαινε πολλά αν δεν υπήρχε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Οι αυξημένες πωλήσεις, η διευρυμένη αναγνωρισιμότητα (brand awareness), η καλύτερη υποστήριξη, το συνεπές story telling!

H ανοδική μας πορεία χρόνο με τον χρόνο δικαιώνει πρώτα απ’ όλα εσάς που μας φτάσατε ως εδώ. Εμείς απλά συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε όπως την πρώτη μέρα…

Ταχύτητα

Ταχύτητα στο αποτέλεσμα, μιας και μιλάμε τις περισσότερες φορές για ενέργειες που μπορεί να φέρνουν αποτέλεσμα σε πραγματικό χρόνο (real time marketing).

Συνέπεια

Επειδή έτσι μόνο ξέρουμε να είμαστε και γιατί αντιληφθήκαμε πολύ νωρίς πως αυτό το στοιχείο μας, θα μας διαφοροποιούσε από τον ανταγωνισμό.

Διαφάνεια Κινήσεων

Χρησιμοποιώντας ανοιχτό κώδικα και διαφημιστικούς λογαριασμούς στους οποίους οι πελάτες έχουν πάντα πρόσβαση, δώσαμε το σήμα πως στο digital marketing πρέπει να υπάρχει διαφάνεια όχι μόνο από το brand προς τον χρήστη, αλλά και από το marketing agency προς το brand.

Ο,ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ 

Social Media

Unchain your Brand

​Διαχείριση λογαριασμών στα social media, δημιουργία κοινότητας, community management, crisis management, campaigns. Με απλά λόγια ευχαριστημένοι fans, πολλοί followers, σημαντικό engagement, υψηλής ποιότητας brand awareness και φυσικά στο μπροστά μέρος του μυαλού των καταναλωτών ένα brand, το δικό σας.

Web Development

UX & Responsiveness

​Δημιουργούμε websites και κατασκευάζουμε eshops σε ανοιχτό κώδικα, χωρίς δεσμεύσεις και ψιλά γράμματα. Κατασκευάζουμε ιστοσελίδες με έμφαση στο User Experience, με πλήρη συμβατότητα σε κινητές συσκευές και την αισθητική του αύριο. Δημιουργούμε websites και e-shops που βραβεύονται.
Ακούγεται εύκολο αλλά δεν είναι…

Video

Empower Your Image

Αγαπούμε τα videos όπως ακριβώς τα αγαπούν και οι χρήστες του διαδικτύου. Γι’αυτό και τα εντάσσουμε σε κάθε marketing mix. Τι μπορείς να περιμένεις από εμάς; Δημιουργία στρατηγικής όσον αφορά στην επικοινωνία μέσω video, παραγωγή οπτικού υλικού και διαχείρισή του μέσα από τις δημοφιλέστερες πλατφόρμες video! Kι αν είσαι YouTuber, επίσης μπορούμε να σε βοηθήσουμε να φτάσεις τους στόχους σου.

SEO

To the Top!

Θέλεις να είσαι πρώτος στην Google; Οκ, αυτό δεν ήταν δύσκολο να το υποθέσουμε. Αυτό που είναι δύσκολο είναι συνήθως να σου πει κάποιος την αλήθεια για το πως μπορεί να γίνει αυτό. Καθώς και για το πως μπορείς να το πετύχεις να λειτουργεί με μακροπρόθεσμο όφελος και όχι με βραχύ ορίζοντα. Μακριά από κινδύνους και black hat πρακτικές, μπορούμε να φέρουμε το brand σου στην κορυφή των αποτελεσμάτων με σωστό Search Engine Optimization, κομμένο και ραμμένο στις ανάγκες σου.

Seminars

A Must-Have Tool

Θεωρούμε πως η εκπαίδευση στον κλάδο μας δεν έχει τέλος και προσπαθούμε να βελτιώνουμε τα στελέχη των εταιριών που συνεργαζόμαστε με σεμινάρια! Ενίοτε διοργανώνουμε και ανοιχτά σεμινάρια, μιλώντας είτε σε ενδιαφερόμενους για το digital marketing είτε σε νέους ανθρώπους (φοιτητές, σπουδαστές, κτλ). Παράλληλα, συνεργαζόμαστε με καταξιωμένους εκπαιδευτικούς οργανισμούς ως instructors σε diplomas που αφορούν στο Digital Marketing.

Blogging

Creating Content

Η δημιουργία του περιεχομένου για ένα brand σας δεν ήταν ποτέ μια απλή υπόθεση. Όμως, η ιστορία που έχετε να πείτε στον κόσμο είναι κι αυτή που τελικά θα θυμούνται, αυτή που θα σας ξεχωρίσει από τον ωκεανό της πληροφορίας εκεί έξω. Αφήστε την έμπειρη ομάδα μας να σας βοηθήσει με το δικό σας story telling…

Google Ad

Campaigns that go Through

Προσφέρουμε εξειδικευμένες online υπηρεσίες και λύσεις για την προβολή της επιχείρησής σας μέσω Google Ad Words! Με διεθνή βράβευση στο ιστορικό μας και μεγάλη εμπειρία σε καμπάνιες τόσο σε διαφημίσεις αναζήτησης (Search), banners (Display) όσο και Video, στην Flipside Digital Marketing θεωρούμε πως κάθε cent σας έχει αξία.

Kung Fu Marketing

:O

Αν ξέρεις τι εννοούμε, you are more than welcome to join us!

ΕΛΑTE ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

+30 2310 312908 / info@flipside.gr

ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΨΗΛΑ

Ενδιαφέρεστε για Συνεργασία;

+30 2310 312908 | info@flipside.gr


Όνομα *

Email *

Μήνυμα *