Skip to main content

Δωρεάν Αξιολόγηση
Ιστοσελίδων & Eshop

Καθημερινά ερχόμαστε σε επαφή με πελάτες, οι οποίοι αντιμετωπίζουν κάποιου είδους πρόβλημα με την ιστοσελίδα τους. Το πλέον σύνηθες ζήτημα που βρίσκουν μπροστά τους οι επαγγελματίες, είναι πως η ιστοσελίδα ή το eshop τους αργούν να φορτώσουν. Παρουσιάζουν συνεχώς ή ανά διαστήματα καθυστερήσεις, αργούν σε συγκεκριμένες λειτουργίες ή σελίδες και συνεπώς αποτρέπουν πιθανούς πελάτες από το να συνεχίσουν την πλοήγηση.

Άλλες φορές το πρόβλημα είναι πως η ιστοσελίδα δεν παρουσιάζει την επιθυμητή κίνηση. Μπορεί ακόμη και να διαφημίζεσαι διαδικτυακά, όμως να μην βλέπεις το κεφάλαιο σου να μεταφράζεται σε πραγματικές επισκέψεις ή πωλήσεις. Σε διαφορετικές περιπτώσεις, συναντάμε ιστοσελίδες με προβλήματα εμφάνισης και σπασμένα στοιχεία ή λειτουργίες. Websites χωρίς δικό τους περιεχόμενο και δίχως να έχει ελεγχθεί η εμφάνιση και η γενικότερη παρουσία τους στις μηχανές αναζήτησης (SEO). Ένα εξαιρετικά σημαντικό στοιχείο για όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα που όμως συχνά παραβλέπεται, ακόμη και σε μεγάλα projects.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μόνο ένα κομμάτι των προβλημάτων που βλέπουμε σήμερα σε ιστοσελίδες που βρίσκονται σε λειτουργία! Είναι, λοιπόν, πολύ δύσκολο για τον επαγγελματία, να εντοπίσει ο ίδιος τα προβλήματα του website ή του eshop του.

Οι τεχνολογίες βελτιώνονται συνεχώς και ο επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο διαδίκτυο πρέπει να μπορεί να διατηρεί το website του σύγχρονο, εύχρηστο και χωρίς.. απρόοπτα.

Η Flipside Digital Marketing για να βοηθήσει εκείνους που διατηρούν ιστοσελίδες όμως δεν έχουν τις εξειδικευμένες τεχνικές γνώσεις που απαιτούνται, προσφέρει δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων ή eshop!

Επικοινώνησε

Τι περιλαμβάνει η δωρεάν αξιολόγηση ιστοσελίδων;

Στείλε μας την ιστοσελίδα σου και πες μας τα προβλήματα που έχεις εντοπίσει σε αυτή. Εμείς αναλαμβάνουμε τον πλήρη έλεγχο όσων αναφέρονται παραπάνω (έλεγχοι ταχύτητας, διακομιστή, λειτουργιών, SEO κλπ), καθώς και μια σειρά τεχνικών ελέγχων ανάλογα με την πλατφόρμα υλοποίησης. Ελέγχουμε την ανταπόκριση της σε διαφορετικές συσκευές και λειτουργικά συστήματα, καθώς και την συμβατότητα της με τον server που βρίσκεται. Τη διασύνδεση της με εξωτερικά συστήματα, την εναρμόνιση της με τους κανόνες του GDPR κ.α.

Έλεγχος ταχύτητας, συμβατότητας & ρυθμίσεων διακομιστή
Έλεγχος ταχύτητας λειτουργιών ιστοσελίδας
Έλεγχος ρυθμίσεων που αφορούν το SEO (Search Engine Optimization)
Έλεγχος sitemap και δημοσιευμένου περιεχομένου
Ειδικοί έλεγχοι σύμφωνα με την πλατφόρμα και την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας
Γενικός έλεγχος εμφάνισης και προβλημάτων λειτουργίας
Ειδικοί έλεγχοι προσαρμογής σε κινητές και άλλες συσκευές (responsiveness)
Έλεγχοι διασύνδεσης με εφαρμογές τρίτων
Έλεγχοι ασφάλειας ιστοσελίδας, δεδομένων και συναλλαγών
Έλεγχος εναρμόνισης με το GDPR
Επιμέρους έλεγχοι ανά περίπτωση

Ακόμη και εάν δεν έχεις βρει κάποιο πρόβλημα στο eshop σου, μη διστάσεις να μας ζητήσεις έναν δωρεάν έλεγχο! Είτε θα επιβεβαιώσεις την σωστή λειτουργία του ή θα εντοπίσεις κάτι που δεν θα μπορούσες προτού δημιουργήσει.. περισσότερα προβλήματα.

Εμείς αφού ελέγξουμε την ιστοσελίδα, θα σε ενημερώσουμε για την κατάσταση της. Θα προτείνουμε πιθανούς τρόπους βελτίωσης για να επιλέξεις, ανάλογα και με τις ανάγκες του brand. Παραμένουμε πάντα στη διάθεση σου για οποιαδήποτε ερώτηση, με σκοπό να μπορέσουμε να σε κατευθύνουμε καλύτερα στις λύσεις που σου ταιριάζουν. Άλλωστε σύμφωνα με την εμπειρία μας, τα προβλήματα ξεκινούν από τον κακό προγραμματισμό και την κακή ενημέρωση των πελατών σχετικά με τις ιστοσελίδες τους.

Μη μένεις με την απορία! Μάθε χωρίς κόστος τι προβλήματα έχει η ιστοσελίδα ή το eshop σου και τους πιθανούς τρόπους να τα αντιμετωπίσεις.

Επικοινώνησε