Skip to main content

Ας γελάσω, δηλαδή αλλά ναι αυτή είναι η στροφή που έχουμε σκοπό να πάρουμε εμείς εδώ στο socializers.net για το 2012! Ύστερα από έναν χρόνο ‘μαθητείας’ και κατανόησης του κοινού μας, ύστερα από κάποιες ώρες brainstorming σχετικά με το που θα έπρεπε να στραφεί ως κατεύθυνση το blog μας αποφασίσαμε με απολύτως δημοκρατικές διαδικασίες να προσπαθήσουμε ο καθένας με την εμπειρία του να καλύψουμε ένα κενό που έχει δημιουργηθεί, ένα κενό από απορίες γύρω από τα social media!

Είναι πάρα πολλοί αυτοί που χρησιμοποιούν τα social media, πολύ λιγότεροι αυτοί οι οποίοι το κάνουν συνειδητά και φυσικά ελάχιστοι αυτοί που απασχολούνται επαγγελματικά. Και οι τρεις κατηγορίες χρηστών βρίσκονται αντιμέτωπες καθημερινά με απορίες, άλλες απλές άλλες πιο σύνθετες. Το ζήτημα είναι πως σε μια κατάσταση τόσο καινούρια στη χώρα όσο το εκτεταμένο networking ανάμεσα σε περισσότερο από τον μισό πληθυσμό της χώρας εμφανίζονται θέματα είτε ψηφιακού αναλφαβητισμού, είτε άγνοιας του διαδικτυακού savoir faire είτε απλά νέων προκλήσεων. Όλα αυτά χρειάζονται να απαντηθούν και σε τοπική κλίμακα.

Εξαιρετικές οι λίστες του mashable.com λ.χ., δεν λέω, ωστόσο εδώ δεν είναι Αμέρικα. Καλές είναι οι τάσεις αλλά η δική μας αγορά έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και αν δεν εστιάσουμε σε αυτές θα χάνουμε το δέντρο βολτάροντας σ’ ένα ομολογουμένως πολύ μεγάλο δάσος.

Θα τα κάνει όλα αυτά το socializers.net από δω και πέρα; Όχι, είναι η απάντηση. Απλά σε αντίθεση με την απλή παράθεση αντιγραμμένων ειδήσεων από τα sites του εξωτερικού, λέμε να αρθρώσουμε λόγο και να κριθούμε γι’ αυτόν. Στόχος; Να συνδιαμορφώσουμε την ατζέντα μαζί σας στο networking αλά ελληνικά! Κι αν είναι λίγο βαρύγδουπο αυτό, άντε να γνωρίσουμε και κανέναν άνθρωπο παραπάνω, να διαφωνήσουμε, να μάθουμε από τα δικά σας σχόλια και να διαφωτίσουμε όποιον δεν γνώριζε κάτι που ξέραμε εμείς.

Και τώρα ας δούμε ποια είναι η πραγματική στροφή στην ποιότητα

 

Giannis Sarridis

Συντάκτης Giannis Sarridis

Account Manager at Flipside Digital Marketing

Περισσότερα άρθρα του Giannis Sarridis

Αφήστε μια Απάντηση