Πολιτική Δεδομένων και Αποστολής Newsletter

Ασφάλεια Δεδομένων

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι σημαντική για εμάς. Η παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων επεξηγεί τι είδους προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε από εσάς μέσω της ιστοσελίδας μας καθώς και πως χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα. Η Flipside Digital Media, τηρώντας τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, διατηρεί τις προσωπικές σας πληροφορίες σε έναν ασφαλή κεντρικό διακομιστή. Σε εφαρμογή του Ν.2472/1997 “περί προστασίας του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα” ως ισχύει σήμερα και σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2016/679, της Οδηγίας 2016/680 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR),τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα όλων των πελατών τα οποία περιέρχονται σε γνώση μας στο πλαίσιο κάποιας συναλλαγής, καταχωρούνται από την εταιρεία μας σε αρχείο δεδομένων και δε δύναται να διαβιβάζονται περαιτέρω στην Ελλάδα ή το εξωτερικό εκτός και αν η διαβίβαση των στοιχείων απαιτείται από το νόμο. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, πρέπει να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστοτόπου.

Ποιοι είμαστε και πως θα επικοινωνήσετε μαζί μας

Η παρούσα ιστοσελίδα ανήκει στην επιχείρηση Flipside Digital Media που εδρεύει στην Θεσσαλονίκη οδός Θερμαϊκού 2-4, Καλαμαριά η οποία είναι και ο Υπεύθυνος επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων.
Αρμόδιος στην επιχείρησή μας για θέματα προστασίας προσωπικών δεδομένων είναι ο Σκλαβενίτης Στέφανος
Τηλέφωνο: 231 031 2908 | e-mail: info@flipside.gr.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή άλλες ερωτήσεις σχετικά με τη συλλογή και χρήση των Προσωπικών Δεδομένων ή την παρούσα δήλωση απορρήτου και για την άσκηση των δικαιωμάτων σας από τον νόμο για την προστασία των προσωπικών δεδομένων στο e-mail: info@flipside.gr.

Προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας και επικοινωνείτε μαζί μας.

Όπως και όλες οι επιχειρήσεις που έχουν ηλεκτρονική παρουσία στο διαδίκτυο, έτσι και εμείς συλλέγουμε δεδομένα, για να λειτουργήσει η ιστοσελίδα μας πιο αποτελεσματικά και να σας προσφέρει τη βέλτιστη εμπειρία και τις πληροφορίες που αναζητάτε κατά την περιήγησή σας. Ορισμένα από αυτά τα δεδομένα παρέχονται άμεσα από εσάς, όπως όταν δημιουργείτε έναν προσωπικό λογαριασμό για χρήση της ιστοσελίδας μας με την συμπλήρωση σχετικής φόρμας ή επικοινωνείτε μαζί μας για υποστήριξη ή πληροφορίες. Έχοντας την συγκατάθεσή σας αποκτούμε ορισμένα δεδομένα καταγράφοντας πώς αλληλεπιδράτε με την ιστοσελίδα μας, για παράδειγμα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως τα cookies, ενδέχεται τα δεδομένα που συλλέγουμε να περιλαμβάνουν την διεύθυνση ΙΡ ή πληροφορίες του browser (φυλλομετρητή) που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της πλοήγησης στην ιστοσελίδα μας και τους συνδέσμους που επιλέχθηκαν. Χρησιμοποιείται επίσης ως εργαλείο το Google Analytics (GA) για να παρακολουθεί  την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις εσωτερικές υποσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο μας. Παρόλο που το GA καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει  προσωπικά γνωστούς σε εμάς. Το GA καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά η Google δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας. Για την συλλογή δεδομένων μέσω cookies ζητάμε τη ρητή σας συγκατάθεση κατά την είσοδό σας στην ιστοσελίδα μας.
Περισσότερα για την πολιτική cookies μπορείτε να δείτε εδώ.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω email ή τηλεφωνικά π.χ. για να ζητήσετε πληροφορίες για υπηρεσίες, τιμές, προσφορές ή άλλο υλικό ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση email σας και τον τηλεφωνικό αριθμό ή άλλα στοιχεία επικοινωνίας καθώς και το περιεχόμενο (κείμενο) του e-mail που μας στείλατε επειδή αυτό είναι απαραίτητο για την επικοινωνία μαζί σας που μας ζητήσατε.

Αν λάβετε e-mail από εμάς, μπορείτε να διαγραφείτε από τη λίστα της εταιρίας μας ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες διαγραφής που περιλαμβάνονται ευκρινώς σε κάθε email.

Ενημέρωσή σας για τα Δικαιώματά σας.

Η νομοθεσία προβλέπει για τα υποκείμενα των δεδομένων, την ύπαρξη δικαιώματος υποβολής αιτήματος στον υπεύθυνο επεξεργασίας για πρόσβαση και διόρθωση ή διαγραφή των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή περιορισμό της επεξεργασίας που αφορούν το υποκείμενο των δεδομένων ή δικαιώματος αντίταξης στην επεξεργασία, καθώς και δικαιώματος στη φορητότητα των δεδομένων, καθώς και ανάκλησης της τυχόν συγκατάθεσης που δώσατε με μελλοντική ισχύ.

Για σχετικά θέματα μπορείτε να επικοινωνήσετε με την «Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα: Κηφισίας 1-3, 115 23 Αθήνα, Ελλάδα»

Δικαίωμα πρόσβασης
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας επιβεβαίωση για το κατά πόσον ή όχι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν υφίστανται επεξεργασία και, εάν συμβαίνει τούτο, το δικαίωμα πρόσβασης στα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Δικαίωμα διόρθωσης
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να απαιτήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν. Έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας, το υποκείμενο των δεδομένων έχει το δικαίωμα να απαιτήσει τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσης.

Δικαίωμα διαγραφής
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει από τον υπεύθυνο επεξεργασίας τη διαγραφή δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και ο υπεύθυνος επεξεργασίας υποχρεούται να διαγράψει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων
Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν, και τα οποία έχει παράσχει σε υπεύθυνο επεξεργασίας, σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και το δικαίωμα να διαβιβάζει τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας χωρίς αντίρρηση από τον υπεύθυνο επεξεργασίας στον οποίο παρασχέθηκαν αρχικά τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα.

Δικαίωμα εναντίωσης
1. Ο χρήστης δικαιούται να αντιτάσσεται, ανά πάσα στιγμή και για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή του, στην επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που τον αφορούν με αυτοματοποιημένο τρόπο.
2. Εάν δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, το υποκείμενο των δεδομένων δικαιούται να αντιταχθεί ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν για την εν λόγω εμπορική προώθηση, περιλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ, εάν σχετίζεται με αυτήν την απευθείας εμπορική προώθηση.
3. Όταν τα υποκείμενα των δεδομένων αντιτίθενται στην επεξεργασία για σκοπούς απευθείας εμπορικής προώθησης, τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα δεν υποβάλλονται πλέον σε επεξεργασία για τους σκοπούς αυτούς.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτες χώρες
Η επιχείρησή μας δεν διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε τρίτες χώρες.

Διαβίβαση δεδομένων σε τρίτους
Η επιχείρησή μας δεν διαβιβάζει τα δεδομένα σας σε τρίτους εκτός αν αυτό είναι υποχρεωτικό εκ του νόμου.

Για πόσο καιρό αποθηκεύουμε τα Προσωπικά Δεδομένα;
Τα Προσωπικά σας Δεδομένα θα διατηρούνται για όσο απαιτείται για το συγκεκριμένο επιχειρηματικό σκοπό ή για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν.

Με ποιον τρόπο ασφαλίζουμε τα Προσωπικά Δεδομένα
H επιχείρησή μας λαμβάνοντας υπόψη το πεδίο εφαρμογής, το πλαίσιο και τους σκοπούς της επεξεργασίας, καθώς και τους κινδύνους διαφορετικής πιθανότητας επέλευσης και σοβαρότητας για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των φυσικών προσώπων από την επεξεργασία, εφαρμόζει αποτελεσματικά, τόσο κατά τη στιγμή του καθορισμού των μέσων επεξεργασίας όσο και κατά τη στιγμή της επεξεργασίας, κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, κατά τρόπο ώστε να πληρούνται οι απαιτήσεις του νόμου και να προστατεύονται τα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων σύμφωνα με την πολιτική ασφαλείας της επιχείρησής μας

Τι συμβαίνει όταν αλλάζουμε την παρούσα δήλωση προστασίας;
Ενδέχεται να επικαιροποιούμε κατά καιρούς την παρούσα δήλωση για οποιονδήποτε λόγο. Θα σας ενημερώσουμε για τις αλλαγές σε αυτήν αναρτώντας τη νέα δήλωση εδώ ή, εφόσον οι αλλαγές στη δήλωση είναι ουσιώδεις σε σχέση με τις πληροφορίες που συλλέγουμε από εσάς, αναρτώντας μια εμφανή ειδοποίηση στην ιστοσελίδα μας ή αν είναι αναγκαίο αποστέλλοντας ένα email στη διεύθυνση που μας έχετε δηλώσει πριν την εφαρμογή των αλλαγών αυτών.
Εάν απαιτείται, θα ζητήσουμε εκ νέου τη συγκατάθεσή σας.

ΕΛΑTE ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!

+30 2310 312908 / info@flipside.gr

ΣΤΟΧΕΥΣΤΕ ΨΗΛΑ

Ενδιαφέρεστε για Συνεργασία;

+30 2310 312908 | info@flipside.gr


Όνομα *

Email *

Μήνυμα *