Skip to main content

Βραβείο SILVER στη κατηγορία “Food Drink” για τη σύλληψη και δημιουργία του site Lucia’s Farm

 

lucia_profile_fb logo

H Flipside Digital Marketing έλαβε μέρος και διακρίθηκε στην 1η Πανελλήνια διοργάνωση των WebXAwards 2017, που έλαβε χώρα χθες στον πολυχώρο του Gazarte, στην Αθήνα.

Με ιδιαίτερη χαρά και ακόμα μεγαλύτερη υπερηφάνεια, η ομάδα της Flipside Digital Media παρέλαβε το βραβείο SILVER για την κατασκευή της ιστοσελίδας Lucia’s Farm της Hellenic Farming (εταιρία μέλος του Ομίλου Redestos, της οικογένειας Ευθυμιάδη).

 

Flipside Digital Marketing Agency

Μετά από περισσότερα από έξι χρόνια δυναμικής παρουσίας στο χώρο του Digital Marketing και των Social Media , η Flipside Digital Marketing διαθέτει μία από τις πιο δυναμικές ομάδες επαγγελματιών του digital, ενώ μετρά δεκάδες επιτυχημένες συνεργασίες με κάποιες από τις μεγαλύτερες εταιρείες της Β. Ελλάδας και όχι μόνο.

Τελετή Απονομής WebXAwards  | Με πρωταγωνιστή το WebExperience

Sklavenitis-Vafeiadis photoSklavenitis Vafeiadis 2

Τα WebX Awards ανέδειξαν τις καλύτερες παρουσίες στο ελληνικό web, σε campaign, brand και corporate sites, αξιολογώντας τα επιμέρους χαρακτηριστικά τους, το web experience (UX), αλλά και τη δυναμική τους σε επίπεδο design, functionality και technology.

Το βραβείο παρέλαβαν ο Managing Director της Flipside Digital Marketing, Στέφανος Σκλαβενίτης και ο υπεύθυνος του Business Development, Ιωάννης Βαφειάδης.

Ήταν μία μοναδική βραδιά με πρωταγωνιστές όλους όσους έχουν το webexperience ως βασικό πυρήνα της δουλειάς και της καθημερινότητάς τους.

Το παρόν έδωσε πλήθος κορυφαίων στελεχών web development – web design, marketing & communications, creative digital agencies, PR, consulting κα

Θα είμαστε και του χρόνου εκεί!

Alkisti Georgiou

Συντάκτης Alkisti Georgiou

Account Manager at Flipside Digital Marketing Digital Marketing & Social Media | New Media Journalism | Professional Content

Περισσότερα άρθρα του Alkisti Georgiou