Skip to main content

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τον δεύτερο κύκλο των σεμιναρίων για το LinkedIn! Ύστερα από τον sold out κύκλο του Μαρτίου, ήρθε η ώρα να παρουσιάσουμε την δεύτερη εκδοχή του σεμιναρίου με ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση!
Συγκεκριμένα,

διάβασε περισσότερα

την Παρασκευή 22 Απριλίου θα διεξαχθεί το σεμινάριο που αφορά το LinkedIn ως εργαλείο αναζήτησης εργασίας και απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές και ανέργους.
Την επόμενη ημέρα 23 Απριλίου θα γίνει το αντίστοιχο σεμινάριο που απευθύνεται όμως σε όσους θέλουν να κάνουν καλύτερη χρήση του LinkedIn για networking, προσωπική ή εταιρική προβολή!
Ο διαχωρισμός αυτός θα βοηθήσει ώστε οι συμμετέχοντες που θα χωριστούν ανάλογα με τις προσδοκίες τους από το πιο δημοφιλές επαγγελματικό social network να πάρουν το καλύτερο δυνατο value!

Μην χάσεις την ευκαιρία να καταρτιστείς σε αυτό το δίκτυο, που είναι το διαβατήριό σου σε μια καλύτερη επαγγελματική ζωή!

Ακολουθούν τα links για την δήλωση συμμετοχής…

Δήλωση συμμετοχής για στελέχη/ελεύθερους επαγγελματίες
http://bit.ly/linkedinseminarapril16

LinkedIn-business-final

Δήλωση συμμετοχής για φοιτητές/ανέργους

http://bit.ly/linkedinseminarapril16b
Linkedin-flyer-students

Stefanos Sklavenitis

Συντάκτης Stefanos Sklavenitis

O Στέφανος Σκλαβενίτης ασχολείται με τα media από το 1995. Αρχικά, με τα παραδοσιακά, ξεκινώντας πρώτα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και συνεχίζοντας με την τηλεόραση. Το 2010 ξεκίνησε τη συστηματική ενασχόληση με τα online media και το digital marketing δημιουργώντας τη Flipside Digital Marketing. Ως Head of Digital της εταιρίας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει και ως trainer πολλά στελέχη της αγοράς στο digital marketing.

Περισσότερα άρθρα του Stefanos Sklavenitis