Skip to main content

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ανοιχτό σεμινάριο Social Media & Digital Marketing που διοργανώθηκε από το Mediterranean College, στον φιλόξενο χώρο του biscotto coffee + (στο Mediterranean Cosmos), την Πέμπτη 28 Μαΐου. Κεντρικοί ομιλητές του σεμιναρίου ήταν ο Στέφανος Σκλαβενίτης, founder της Flipside Digital Marketing και ο Δρ. Ευάγγελος Λιότζης, καθηγητής στο Mediterranean College. Στο ενημερωτικό σεμινάριο συμμετείχαν προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και επαγγελματίες που επιζητούν συνεχή ενημέρωση σε θέματα Digital Marketing.

Ο δικός μας Στέφανος Σκλαβενίτης, με παραστατικότητα και πολλά παραδείγματα από τα κοινωνικά δίκτυα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μετέφερε τη γνώση και εμπειρία του για μία συνειδητοποιημένη στάση απέναντι σε αυτά και παρουσίασε έναν οδηγό Digital επιβίωσης. Πιο συγκεκριμένα εντόπισε και τόνισε τις διαφορές ανάμεσα σε Facebook και Linkedin και πως το καθένα από τα παραπάνω Social Media μπορεί να σταθεί εμπόδιο ή αντίθετα να συμβάλλει στην εύρεση μίας δουλειάς. Στη συνέχεια, επικεντρώθηκε στη σωστή δημιουργία ενός δυνατού προφίλ στο Linkedin με συμβουλές και tips που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επαγγελματική εικόνα που θέλει να προβάλλει ο καθένας μας.

20150528_184033

Ο καθηγητής Δρ. Ευάγγελος Λιότζης, ανέλυσε διεξοδικά τα οφέλη του αποσπασματικού λόγου και παρουσίασε μία πληθώρα παραδειγμάτων σχετικά με το πως αυτός εμπεριέχεται στις περισσότερες δημοσιεύσεις που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα τους τελευταίους μήνες. Επικεντρώθηκε κυρίως σε λογαριασμούς Twitter και Instagram και περιέγραψε πως αυτοί μπορούν αποτελέσουν κομμάτι μιας στρατηγικής Digital Marketing.

Στο τέλος του σεμιναρίου οι ομιλητές έδωσαν την ευκαιρία στο κοινό να διατυπώσει τις δικές του ερωτήσεις και έτσι προέκυψε μία πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με ακόμα περισσότερες συμβουλές και εξατομικευμένες λύσεις σε απορίες.

Σεμινάρια με σκοπό την εμβάθυνση στους κανόνες και τα μυστικά του Linkedin θα πραγματοποιηθούν στο τέλος αυτού του μήνα σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο, με εισηγητή τον Στέφανο Σκλαβενίτη. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και μάθε ό,τι πρέπει να γνωρίζεις ώστε να στήσεις ένα άκρως επαγγελματικό προφίλ που θα εξυπηρετεί στο έπακρον τους σκοπούς σου!

ΥΓ Η εκδήλωση του Mediterranean College στο biscotto coffee+ μάλλον θα επαναληφθεί ώστε να καλυφθεί η ζήτηση, αφού προχθές πολλοί δεν καταφέρατε να βρείτε θέση…Για το πότε θα σας ειδοποιήσουμε σύντομα!