Skip to main content

Tα Χριστούγεννα που πέρασαν αποφασίσαμε αντί να τρώμε (μόνο) μελομακάρονα να ξαναδούμε το θέμα του… χρόνου με άλλα μάτια! Αντί, λοιπόν, να αλλάξουμε απλά…χρόνο, συγχρονίσαμε τα ρολόγια μας σε κάθε γιορτινή -ή μη- στιγμή που μπορούσαμε, με τη βοήθεια των καταπληκτικών ρολογιών της LeeCooper.

Το concept απλό μα και συνάμα απαιτητικό. Σε κάθε στιγμή της καθημερινότητας ένα ρολόι βρίσκεται μαζί σου, πάνω σου ως σύμβολο συνέπειας, κομψότητας, δυναμισμού. Ας είναι, λοιπόν, ένα ρολόι της Lee Cooper.

Πάρτε μια γεύση από τη σειρά των mini videos που δημιουργήσαμε για λογαριασμό της Chronogroup και μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα της Lee Cooper Watches στο Facebook για τα επόμενα videos που θα κάνουν την εμφάνισή τους!

Stefanos Sklavenitis

Συντάκτης Stefanos Sklavenitis

O Στέφανος Σκλαβενίτης ασχολείται με τα media από το 1995. Αρχικά, με τα παραδοσιακά, ξεκινώντας πρώτα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και συνεχίζοντας με την τηλεόραση. Το 2010 ξεκίνησε τη συστηματική ενασχόληση με τα online media και το digital marketing δημιουργώντας τη Flipside Digital Marketing. Ως Head of Digital της εταιρίας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει και ως trainer πολλά στελέχη της αγοράς στο digital marketing.

Περισσότερα άρθρα του Stefanos Sklavenitis

Αφήστε μια Απάντηση