Skip to main content

Καλή χρονιά σε όλους! Το πρώτο νέο της χρονιάς που ανεβάζουμε στο blog της Flipside είναι η έναρξη μιας καινούριας συνεργασίας με την εταιρία συμβούλων Alpha Plan για την παρουσίαση κλειστών και ανοιχτών σεμιναρίων σε ιδιώτες και εταιρίες. 

διαβάστε περισσότερα μ’ένα κλικ στην εικόνα

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνω τα δυο πρώτα σεμινάρια που οργανώνουμε….Το πρώτο με το γνωστό και αγαπημένο αντικείμενο (όσοι με παρακολουθείτε το ξέρετε καλά), το LinkedIn, ενώ το δεύτερο με αντικείμενο το online marketing και τα tips που χρειάζεται να ξέρει αυτός που το χρησιμοποιεί. Κι αν για το LinkedIn δεν είναι καθόλου λίγα όσα σας έχω κατά καιρούς γράψει (ιδού η σελίδα του σεμιναρίου, το LinkedIn σε 10 χρόνια από τώρα, ο ηγέτης στην παγκόσμια αγοράς εργασίας κτλ), για το συγκεκριμένο σεμινάριο του online marketing δεν έχουμε ακόμα μιλήσει!

Το μόνο που θα σας πω σε πρώτη φάση είναι πως απευθύνεται σε επαγγελματίες και εταιρίες που είτε δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει την προβολή τους στα digital media είτε έχουν ξεκινήσει αλλά δεν είναι ακριβώς ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες λεπτομέρειες αλλά κυρίως κυκλώστε τις ημερομηνίες στο ημερολόγιό σας σε περίπτωση που σας ενδιαφέρει να τα παρακολουθήσετε!

-Οnline marketing με απλά λόγια Παρασκευή 4/3-Σάββατο 5/3 

-LinkedIn, το απόλυτο επαγγελματικό εργαλείο Παρασκευή 26/2-Σάββατο 27-2

ΥΓ Έχουμε κρατήσει τις τιμές πολύ χαμηλά για να μπορέσουμε να δώσουμε την δυνατότητα πιο μαζικής συμμετοχής, που θα βοηθήσει και τους συμμετέχοντες οι οποίοι θα ακούσουν διαφορετικά case studies και tips για διαφορετικούς κλάδους.

 

unnamedunnamed (1)

Stefanos Sklavenitis

Συντάκτης Stefanos Sklavenitis

O Στέφανος Σκλαβενίτης ασχολείται με τα media από το 1995. Αρχικά, με τα παραδοσιακά, ξεκινώντας πρώτα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και συνεχίζοντας με την τηλεόραση. Το 2010 ξεκίνησε τη συστηματική ενασχόληση με τα online media και το digital marketing δημιουργώντας τη Flipside Digital Marketing. Ως Head of Digital της εταιρίας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει και ως trainer πολλά στελέχη της αγοράς στο digital marketing.

Περισσότερα άρθρα του Stefanos Sklavenitis

Μπείτε στην κουβέντα Ένα Σχόλιο