Skip to main content

Μπορεί στην Αθήνα να υπάρχει…πληθωρισμός από courses για το Digital Marketing, ωστόσο όπως συνήθως γίνεται στη Θεσσαλονίκη υπάρχουν πολύ λιγότερα προσφερόμενα μαθήματα! Την έλλειψη ποσότητας την αντιμετωπίζουμε βέβαια με την ποιότητα!

Ο λόγος για το νέο κύκλο του Diploma in Digital Marketing που παρουσίασε η ΕΕΔΕ για το 2015!

Το Chartered Institute of Marketing ιδρύθηκε το 1911 και είναι ο μεγαλύτερος εκπαιδευτικός οργανισμός marketing σε όλη την Ευρώπη με περισσότερα από 70.000 μέλη. Σκοπός του είναι να παρέχει στα μέλη του τη δυνατότητα να εφαρμόζουν την γνώση marketing στο επαγγελματικό περιβάλλον.

Περισσότερα από 30.000 στελέχη παρακολουθούν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του CIM κάθε χρόνο, τα οποία διεξάγονται σε περίπου 300 εκπαιδευτικά κέντρα σε 80 χώρες.

To CAM Foundation (Communications Advertising and Marketing Education Foundation) ιδρύθηκε το 1970 και έκτοτε σχεδιάζει προγράμματα πιστοποίησης που απευθύνονται σε επαγγελματίες της επικοινωνίας του marketing.

cam-diploma-in-digital-marketing

Μετά το 2000 το CIM πιστοποιεί όλα τα προγράμματα του CAM.

Με αυτούς τους εταίρους αλλά και την εξαιρετική ομάδα εισηγητών που ετοιμάζει η ΕΕΔΕ Μακεδονίας, δεν είναι τυχαίο που υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους υποψήφιους για να το παρακολουθήσουν! Είσαι ένα από αυτούς; Αν ναι, δήλωσε συμμετοχή εδώ

Stefanos Sklavenitis

Συντάκτης Stefanos Sklavenitis

O Στέφανος Σκλαβενίτης ασχολείται με τα media από το 1995. Αρχικά, με τα παραδοσιακά, ξεκινώντας πρώτα από το ραδιόφωνο, τις εφημερίδες και τα περιοδικά και συνεχίζοντας με την τηλεόραση. Το 2010 ξεκίνησε τη συστηματική ενασχόληση με τα online media και το digital marketing δημιουργώντας τη Flipside Digital Marketing. Ως Head of Digital της εταιρίας έχει συνεργαστεί με εκατοντάδες brands στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ έχει εκπαιδεύσει και ως trainer πολλά στελέχη της αγοράς στο digital marketing.

Περισσότερα άρθρα του Stefanos Sklavenitis