Skip to main content

του Γιάννη Σαρρίδη, Account Manager της Flipside Digital Marketing

7 θανάσιμα αμαρτήματα: Θα μπορούσαμε να αναφερόμαστε στα top 7 λάθη που κάνεις στα social media. Όχι αυτή τη φορά! Μιλούμε για το δωμάτιο στο οποίο κλείστηκε η ομάδα της Flipside χθες το απόγευμα!

Μπαίνοντας μέσα στο διώροφο κτίριο του Braingame στην Αγίας Θεοδώρας, δεν ξέραμε τι μας περίμενε. Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική και σε έκανε να ταξιδεύεις σε ένα κόσμο που συνδυάζει την πραγματικότητα με τη φαντασία.

-διάβασε περισσότερα πατώντας στην εικόνα-

Το δωμάτιο που επιλέξαμε ήταν το Seven. 7 θανάσιμα αμαρτήματα στα οποία έπρεπε να αντισταθούμε. Αρχικά, ο game master μας έδωσε σαφείς οδηγίες για το τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αποδράσουμε από το δωμάτιο. Έπρεπε να βρούμε τα κομμάτια του παζλ και να τα ενώσουμε για να μπορέσουμε να αποδράσουμε.

Και η πόρτα κλείνει!

Ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα και έχουμε 60 λεπτά για να αποδράσουμε. Αρχικά δεν γνωρίζαμε που και τι έπρεπε να ψάξουμε, οπότε αρχίσαμε να οργώνουμε το χώρο για στοιχεία. Ο χώρος είχε χαμηλό φωτισμό και αυτό έκανε την αναζήτηση μας πιο ενδιαφέρουσα. Μόλις βρήκαμε το πρώτο κομμάτι του παζλ όλα τα υπόλοιπα άρχισαν να έρχονται σαν φυσική συνέχεια. Υπήρξαν φορές στις οποίες κολλήσαμε αλλά με την συμβολή όλων και τις χρήσιμες συμβουλες που μας έδωσε ο game master καταφέραμε να βρούμε τη λύση και να αποδράσουμε από το δωμάτιο. 4 λεπτά πριν το τέλος!!!

Μέσα από αυτό το παιχνίδι αναπτύχθηκε η συνεργασία της ομάδας με ένα διασκεδαστικό τρόπο και ήρθαμε πιο κοντά. Είδαμε πως αντιδρά το κάθε μέλος της ομάδας όταν βρεθεί αντιμέτωπο με συγκεκριμένες καταστάσεις που απαιτούν άμεση λύση και μάθαμε περισότερα πράγματα για τον χαρακτήρα καθώς και για τις ιδιαίτερες ικανότητες που διαθέτει. Επιπλέον, αναπτύχθηκε η φαντασία και η παρατηρητικότητα μας καθώς θα έπρεπε να σκεφτούμε τα πιο τρελά μέρη στα οποία μπορούσαμε να βρούμε στοιχεία για τη λύση του μυστηρίου και αυξήθηκε η εμπιστοσύνη μεταξύ των μελών.

Εμείς προτείνουμε σε όλους να ζήσουν αυτή την εμπειρία. Θα καταφέρετε να αποδράσετε;

Giannis Sarridis

Συντάκτης Giannis Sarridis

Account Manager at Flipside Digital Marketing

Περισσότερα άρθρα του Giannis Sarridis