Καιρός να μάθουμε πόσο χρόνο ξοδεύουμε στο Facebook!

Το κίνημα “time well spent” αρχίζει σιγά-σιγά να κάνει την εμφάνιση του και στο Facebook.

Η εταιρία δουλεύει πάνω σε ένα καινούριο feature που θα επιτρέπει στους χρήστες να δουν πόσο χρόνο έχουν ξοδέψει μέσα στην εφαρμογή του Facebook.

Σε όλο τον διαδικτυακό κόσμο, οι άνθρωποι αρχίζουν σταδιακά να ανησυχούν για τον χρόνο που ξοδεύουν στα social media. Το κίνημα “time well spent” είναι μέρος ενός μεγαλύτερου trend που  θέλει να βελτιώσει την καθημερινότητα των νέων και ανησυχεί για την ποσότητα του χρόνου που ξοδεύουν στις νέες τεχνολογίες καθώς και για τον τρόπο που ξοδεύουν τον χρόνο αυτό.

Είναι ήδη γνωστό ότι το Instagram δουλεύει πάνω σε ένα feature που θα επιτρέπει στους χρήστες του να γνωρίζουν πόση ώρα το χρησιμοποιούν. Τώρα σύμφωνα με το TechCrunch, το Facebook αναπτύσσει κι αυτό ένα τέτοιο εργαλείο.

your time on facebook

Το νέο αυτό feature ανακαλύφθηκε πρώτα από την μηχανικό πληροφορικής, Jane Manchun Wong, γνωστή από το παρελθόν και για άλλες ανακαλύψεις της σε Facebook και Instagram.

Το νέο feature με το όνομα “Your time on Facebook”, ακολουθεί τα βήματα εταιριών όπως η Apple και η Google, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς οι χρήστες ξοδεύουν το χρόνο τους σε υπολογιστές και smartphones.

Στην τρέχουσα μορφή του, το feature θα δείχνει πόσο χρόνο έχουμε ξοδέψει στο Facebook κάθε μέρα της  περασμένης εβδομάδας, μαζί με τον μέσο χρόνο που αφιερώνουμε ανά ημέρα. Επιπλέον, θα μας δίνει τη δυνατότητα να ορίζουμε ένα daily limit στο χρόνο που θα χρησιμοποιούμε το Facebook, καθημερινά καθώς και ένα link για να χειριζόμαστε τις ειδοποιήσεις μας στο Facebook.

Εσείς γνωρίζετε πόσο χρόνο ξοδεύετε στο Facebook;

Αφήστε μια απάντηση